فواید سلامتی انجیر شامل درمان ضعف جنسی، یبوست، بدگواری، دیابت، سرفه، برونشیت و آسم میباشد. همچنین به افزایش وزن پس از بیماری نیز کمک میکند.
انجیر میوه فصلی است که در نواحی غربی آسیا یافت میشود. اما انجیر خشک همیشه در دسترس میباشد. درخت انجیر جزء خانواده توت میباشد.
فواید انجیر برای سلامتی را میتوان با وجود موادمعدنی، ویتامینها و فیبر در آن مرتبط دانست. انجیر حاوی ویتامین A، B1، B2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلر میباشد.
براساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه آکسفورد وقتی افراد میخندند درد کمتری حس میکنند. این احتمال وجود دارد که یک ماده شیمیایی که بر اثر این خنده در بدن ترشح میشود مانند یک مسکن طبیعی عمل میکند.
همچنین براساس این تحقیق، تصور میشود انسانهای اولیه بر خلاف دیگر جانوران، از ته دل می خندیدند. این مسئله سبب شد اجداد ما بتوانند در گروههای قبیله ای بزرگتری زندگی کنند در حالیکه گونههای جانوری دیگر قادر به تشکیل چنین اجتماعات بزرگی نبودهاند.
درخت قهوه که برگ هایی همیشه سبز و زیبا دارد، گیاهی است از تیره Coffee که دانه های آن را به صورت های مختلف همچون پودر و خرده های ریز ودرشت به فروش می رسانند. بیش از یک سوم مردم جهان قهوه را دوست دارند و مصرف می کنند. واژه قهوه ، برگرفته از زبان عربی و به معنای تحریک کننده و زایل کننده اشتها است . و برخی از مورخان ، پیشینه این واژه را به کشور اتیوپی نسبت می دهند. درخت قهوه بین ۷ تا ۱۰ متر بلندی دارد و درهوای گرم و مرطوب رشد می کند. این درخت گل هایی کوچک و سپید دارد که بوی آن بی شباهت به بوی یاسمن نیست...
حضرت علی (ع) : " خداوند هر گاه خیری بر بنده اش بخواهد به او کم خوابی و کم خوری و کم حرفی را تلقین می کند ." دانش پزشکی ظرف چند دهه اخیر موفق به اکتشاف مهمی پیرامون خواب شده است و آن کشف بخشی مهم در طول خواب انسان به نام خواب REM بوده است .(1) پس از آنکه حدود 45 دقیقه از به خواب رفتن انسان گذشت ، مرحله REM آغاز می شود و به مدت کوتاهی حدود 10 تا 15 دقیقه ادامه می یابد .در طول مرحله REM از خواب ، به طرز اسرار آمیزی تمام عضلات اسکلتی بدن از کار می افتد و شخص کاملا بی حرکت می شود و نوار مغزی شخص به جای حالت خواب ، حالت بیداری کامل را نشان می دهد . بطوریکه در این حالت مغز از فعالیت بالایی برخوردار است .در طی REM درجه حرارت بدن و ضربان قلب به طور غیر منتظره بالا می رود و حرکات سریعی در چشمان فرد دیده می شود که ...
ترشی چه خواصی دارد : اگرچه امروزه واژه ترشی تنها به انواع سبزیجات و صیفیجات ترشی شده اطلاق میشود، در قدیم از انواع غذاها ترشی تهیه میکردند (مخصوصا مردم آسیایی). برخی معتقدند که سابقه ترشی انداختن به 4 هزار سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد و حتی از 2 هزار سال پیش در هند ترشی شور و خیار شور مصرف میشده است. ترشیها از جمله چاشنیهایی هستند که در بیشتر کشورهای آسیایی از آنها استفاده میشود. ترکیب سبزیها و میوههای مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری آنها و بهرهمند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول شده است. بهعلاوه با ترکیب این مواد غذایی و در شرایط خاصی گاهی تخمیرهایی در آنها به وجود میآید که در برخی از موارد به افزایش ارزش تغذیهای مواد اولیه منجر میشود...
آیا اخیرا فراموش می کنید دسته کلید خود را کجا گذاشته اید؟
داخل اتاق می شوید بدون اینکه بدانید برای چه کاری به آن سمت می روید؟
شماره تلفن منزل خود را فراموش می کنید؟
امروزه نداشتن تغذیه مناسب و سالم و عدم رعایت تدابیر حفظ الصحه، مصرف قرصهای آهن و مصرف آردهای گندم و مواد کارخانه ای به اصطلاح غنی سازی شده همه دست روی دست هم داده اند تا حافظه ها تضعیف و با افزایش سن نیز بیماری آلزایمر بیش از گذشته گریبان گیر سالمندانمان گردد.
امروزه یکی از چیزهای غلطی که در بین مردم عادی حتی برخی پزشکان رایج شده است، توصیه به نخوردن شام برای رژیم لاغری می باشد در حالی که بر اساس منابع طب سنتی در خواب طبیعت مدبره انسان متمایل به درون و هضم غذای خورده شده می شود و در صورتی که غذایی را جهت هضم نیابد شروع به برداشت از برخی اعضای خاص می کند و به خصوص توزیع چربی در بدن نامتناسب می شود و به همین دلیل باعث زود پیر شدن و چروک صورت و خراب شدن پوست صورت می گردد.
پختن غذا در ظروف آلومينيومي به مدت طولاني موجب بروز راشيتيسم، كم خوني مفرط، آلزايمر و اختلال در راه رفتن مي شود.
احمدرضا درستي مطلق عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران به فارس گفت: ظروف آلومينيومي گرما را به خوبي انتقال مي دهند ولي پختن غذا در آنها مي تواند موجب بروز آلزايمر شود.